Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınustalıkiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Fakat yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda günün her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Yönetim prodüksiyonı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini yoklama kılmak gerekir. Bu Toscanello karınin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı gönen oranlarında karınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneyim cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken dirimsel bir nizam var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz tehlikele yakılır! Puro her dem evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken sıcaklık puroya dikme dokunma etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı alya döndüğünde kızartma ustalıklemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 rütbe eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu ustalıklemi yaparken tüm ayak tabanığın eşit yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda mazbut bir şekilde 360 rütbe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara nazaran az buçuk daha uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu ezgi çakmaklar çok iktidarlıdür ve okkalı andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma ustalıklemi katıksız alevli çakmaklarla, az buçuk dem alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı kabilinden bölümükebilir ama puro çıdam ve emek icap. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma ustalıkleminden sonrasında aksi çevirip yanünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma ustalıklemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cepheı tam yanmamışsa, kısaca tüm göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır dem daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz karınime anık. Pekâlâ evet siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz karınilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye ummak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden karınmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o denli kırıcılaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Duman yeğniçe ağıza doldurulur ve zevk azrailların dumanla ihtarlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca ilgi gösterdiğinizin bir ustalıkaretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun karınin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin baştan yakma iş oluşum etmez. Fakat yönetim prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda yaslılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve pekâlâ şpeş olan 2 nizamı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın sıcaklık ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 rütbe beyninde evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız platformını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile huzurlaşmazsınız. Hıfız platformı sıcaklığında mahiyet iş platformın itici bileğil okkalı har olmasıdır. Çünkü hıfız platformı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız platformının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir gönen hıfız platformı sıcaklığına nazaran değiş gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız platformı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız platformının cazibe geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu karınindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak pekâlâ cazibe geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ cazibe geçirmedikleri karınin vesair rakiplerine koskocaman nüans atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.